Karv AS

Kundehistorie Karv AS: Fremtidens ingeniører fra Lillehammer

I februar var vi i Lillehammer for å snakke med en god kunde av oss: Karv AS. To engasjerte gründere som startet opp i 2022. De benytter seg av byggesøknaden.no i alle prosjektene sine og har store planer for de kommende årene.

Emil R. Vangen, ingeniør og daglig leder, og Jostein Karlsen, ingeniørstudent ved NTNU, er hovedpersonene bak KARV AS. Målet deres er å gi deg som kunde ro i sinnet, vel vitende om at hva de leverer er av høyeste kvalitet, og utført av kompetente fagfolk. De streber etter at kundene skal føle seg verdsatt og forstå verdien av det de investerer i.

Da Emil og Jostein grunnla KARV AS i 2022, hadde Emil kun et år igjen av sin ingeniørutdanning ved NTNU på Gjøvik, mens Jostein fortsatt er student. Vi i Byggesøknaden.no er imponert over deres fremoverlente holdning og dyktighet, selv i denne tidlige fasen. Under vårt besøk på Lillehammer viste de oss en to pågående prosjekter, og det er utrolig hva de har oppnådd på så kort tid.

«Vi begge var veldig gira på å sette i gang med noe begge trives med. Det var egentlig ingen tvil om at vi skulle starte opp noe eget.»

– Emil R. Vangen, ingeniør og daglig leder i KARV AS
Karv AS og Byggesøknaden.no
Bilde: Emil og Jostein fra Karv AS til venstre og Petter fra Byggesøknaden.no til høyre

«Vi legger stor vekt på å modernisere og digitalisere prosessen med å søke og planlegge. Dette bidrar til en mer bærekraftig og effektiv måte å jobbe på fra start til slutt, noe som er særlig viktig i byggebransjen der tidsbruk ofte kan være en utfordring. Det er verdt å merke seg at med gode løsninger, kan man ofte unngå unødvendige forsinkelser.»

– Emil R. Vangen, ingeniør og daglig leder i KARV AS

Basert i Lillehammer-regionen, leverer de tekniske tegninger for byggeprosjekter i tiltaksklasse 1. Dette inkluderer alt fra nybygg, tilbygg, påbygg og terrasser, til fasadeendringer, garasjer og uthus.

Deres tjenester:

  • Tekniske tegninger tiltaksklasse 1
  • Byggesøknad
  • Prosjektering og dimensjonering tiltaksklasse 1
  • Illustrasjonstegninger
Et av karv sine tidligere prosjekter: KOI´e Cabins «Gapahuk»

«Vi føler at vi har gjort noe riktig, gitt antallet prosjekter vi har fått på relativt kort tid. Vi ser frem til hva fremtiden vil bringe.»

– Jostein Karlsen, styreleder og teknisk tegner i KARV AS

KARV AS er en pålitelig partner i alle trinn av byggeprosessen. De bistår med byggtekniske tegninger, og tar seg av byggesøknader til kommunen. I tillegg kan de også fungere som ansvarlig foretak for SØK og PRO i byggeprosjekter i tiltaksklasse 1.


Skrevet av
Caroline Enge
Marketing Ambita / Byggesøknaden.no